Si el PP entra al govern a les properes eleccions, tornarà la Festa al Cel

José Manuel López torna a encapçalar el Partit Popular a les properes eleccions municipals i ho fa amb propostes “positives”, diu, per Mataró. L’acte de presentació de l’alcaldable s’ha fet aquest dimecres a un restaurant de la ciutat amb la presència del president autonòmic del partit, Alejandro Fernández. Els populars es mostren preocupats pel tomb que, asseguren, ha tingut la ciutat especialment per la gent que ha marxat de Mataró per treballar a fora i amb el perill, insisteixen, de convertir-se en ciutat dormitori. És per això que per les properes eleccions municipals plantegen propostes “en positiu” per fer sortir Mataró d’aquest, han anomenat, “atzucac”. Així , ja han assegurat que si entren al govern en els propers comicis, tornarà la Festa al Cel a Mataró, com a mostra d’aposta pel turisme i el Pla Estratègic Mataró 2022.

Fernández ha reconegut estar orgullós de presentar a López com a alcaldable de Mataró i ha valorat molt positivament la seva proximitat amb la gent, la seva trajectòria política i el seu coneixement profund, ha dit, de la ciutat. De fet el president autonòmic també ha reconegut que el vot pel partit popular és un vot a l’estabilitat del municipi.

Durant la presentació José Manuel López ha volgut deixar clar que la ciutat de Mataró necessita un canvi radical i es postula com a la única formació que pot posar fre a l’independentisme dins de l’Ajuntament.

Informa: M.Gómez / M.Rodríguez / L.Fernández

Tags: