PSC, Mataró en Comú i Podem arriben a un acord pels pressupostos 2019

El govern del PSC arriba a un acord amb les direccions de Mataró en Comú i Podem Mataró per donar suport al pressupost de 2019. Un acord que porta per nom “entesa per a uns pressupostos socials 2019”. El document, segons ha pogut saber Mataró Audiovisual es presentarà aquesta tarda, a les 18h a la Sala d’Actes del Cafè de Mar.

En el marc d’aquest acord, el PSC amb sis regidors al consistori, comptarà amb el suport dels regidors Esteve Martínez i Sarai Martínez. Segons ha pogut saber aquest mitjà de comunicació Les direccions d’aquestes tres formacions han arribat a aquest acord, després que el govern municipal hagi acceptat les peticions dels comuns per desencallar el pressupost municipal. Un gir més social dels números pel proper any que passen per augmentar un milió d’euros en matèria d’habitatge, la creació d’una comercialitzadora d’energia per poder competir amb les grans empreses energètiques i que cap mataroní es quedi sense subministrament elèctric si no paga les factures, en cas d’emergència social, així com el desenvolupament del projecte executiu de la Biblioteca que està projectada pel Triangle de Molins. Dins d’aquest acord també es contempla destinar més partides pressupostàries a polítiques d’igualtat.

La signatura es farà aquesta tarda i la rubricaran Juan Carlos Jerez, Primer Secretari del PSC a Mataró, Remei Merchán per part de la direcció de Mataró en Comú i Maria Carmen Carrión Abellán per Podem. L’acord es traduirà al Ple Municipal amb els vots favorables dels sis regidors del PSC, d’Esteve Martínez d'ICV-EUiA (Mataró en Comú) i Sarai Martínez, regidora no adscrita (Podem).

Informa: Cristina Salad 

Seguirà ampliació