Oposició davant un possible acte de Vox al Tecnocampus

Més de 4.000 persones signen contra la possible celebració al Tecnocampus, d’un dels actes de presentació del partit VOX. El coordinador de Vox al Maresme i Mataró, Jose María Pérez, va fer una piulada a twitter aquesta setmana mostrant l’Auditori del Tecnocampus i anunciant que l’espai seria l’emplaçament escollit per a la celebració d’un acte de Vox de cara a les eleccions municipals. En concret, l’auditori del parc tecnològic seria l’espai on es portaria a terme l’acte principal del partit a la província de Barcelona el proper 30 de març.

Aquest divendres al matí ja eren 4.200 les persones que han signat en contra de l’acte de Vox al TCM a través de a la plataforma digital Change.org. Diversos estudiants, sindicats i partits s’han sumat a la petició pel caràcter diuen “racista i masclista” de Vox. Per exemple, la CUP ha fet una petició directe a l’alcalde a través d’una carta per a que “no autoritzi la cessió de l’espai a Vox al TCM” com  a alcalde i President del Tecnocampus. 

A través de les xarxes, El TecnoCampus ha explicat que l'acte encara no està confirmat, i ha recalcat que el centre de congressos "és un equipament públic que la Fundació gestiona per encàrrec de l’empresa municipal EPEL TecnoCampus, i per tant està a disposició, previ pagament dels preus públics aprovats en el ple municipal, de qualsevol empresa, institució o partit polític legals". 
A més, afegeixen que la Fundació TecnoCampus "no té res a veure amb l'organització de l'acte" ni tampoc "potestat per no acollir-lo".

Informa: O.Debat