Miquel Iceta reivindica fer “bona política” en la visita feta a Mataró

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, visita el barri de Rocafonda de Mataró per conèixer les diferents realitats que engloba la ciutat. Iceta, que ha aprofitat la visita per participar de l’Assemblea Oberta de la Federació del partit a la comarca del Maresme, ha assegurat que els socialistes volen donar relleu al debat de les idees i creuen que a la ciutadania hi ha ganes que hi hagi bona política. 

L’Alcalde de Mataró, David Bote, per la seva banda ha agraït la visita del primer secretari del partit en el que els socialistes han anomenat “tribunes polítiques”. Bote ha anunciat que es postula com a alcaldable en les properes eleccions municipals i que per tant es posa així a disposició del seu partit. Creu que és una manera per continuar amb la tasca de donar resposta als problemes que, diu, hi havia dins l’Ajuntament quan van arribar-hi. 

L’acte ha servit per discutir i reflexionar sobre els reptes que té la societat i en concret la ciutat. Uns objectius que diuen que s’han de fer des de la reflexió primer i des de l’acció del govern, després. 

Informa: M.Gómez / M.Rodriguez / R.Raventós