L'Ajuntament destina 1,2 milions d'euros a millorar la via pública

L’Ajuntament de Mataró invertirà 1,2 milions d’euros aquest 2018 en actuacions de manteniment i millora de la via pública. En total es preveuen 44 intervencions al llarg de l’any en millores de la pavimentació i de les voreres de diversos punts de la ciutat. Les millores de les voreres tindran un pressupost de 390.000 euros. Una dotació superior a la del 2017, ja que aquest any s’hi destinen els 250.000 euros dels pressupostos participatius i els recursos procedents de la taxa de guals. Pel que fa a les actuacions de reforç de l’asfalt, aquestes tindran un pressupost de 845.317 euros i afectaran gairebé 56.000 metres quadrats. 

El pla de millores es va presentar durant la inauguració de les obres que s’han realitzat els últims mesos al carrer Josep Montserrat Cuadrada, unes actuacions emmarcades en el pla de millora de voreres del 2017. 

Entre les actuacions previstes per aquest 2018 hi ha millores en l’asfalt al carrer Josep Montserrat Cuadrada, al passeig marítim, al Camí del Mig, al Passeig de Carles Padrós, (entre el passeig dels Molins i la plaça d’Espanya) o la Ronda del Cros. Pel que fa a les voreres, alguns dels llocs on s’actuarà serà la Plaça d’Espanya, el carrer Jaume Isern o la Riera de Figuera Major.

Informa: S. Ruiz