L'Ajuntament condemna l'agressió sexual de la nit del 25 de juliol

L’Ajuntament de Mataró ha condemnat l’agressió sexual que s’hauria produït el passat 26 de juliol a la ciutat. El govern local, amb el suport de tots els grups municipals, ha emès un comunicat on rebutja i condemna aquesta i qualsevol abús o agressió sexual i sexista. La condemna arriba després que els Mossos confirmessin el passat 1 d’agost la detenció del presumpte autor de la mateixa. 

El consistori ha manifestat el seu compromís i voluntat de treballar per una ciutat lliure d’agressions i garantir l’atenció a les persones que les pateixen. Assegura que és intolerable i que cal erradicar aquesta forma de violència, que és un delicte i un problema social i polític greu.

L’Ajuntament de Mataró també ha recordat l’elaboració del Protocol d’actuació davant les agressions sexistes i les violències sexuals en espais públics d’oci a la ciutat, per poder oferir una resposta conjunta des dels diferents àmbits d’actuació a qualsevol tipus. Fan esment de la campanya de sensibilització “NO és NO” i afirmen que continuaran treballant per promocionar relacions igualitàries, el feminisme i la pau.