L'AAVV de Rocafonda organitza un debat electoral en clau municipal

L’Associació de Veïns de Rocafonda va organitzar divendres un debat amb la majoria alcaldables de les properes eleccions municipals. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic Can Noé amb la presència de David Bote (PSC), Alfons Canela (Junts per Mataró), Francesc Teixidó (ERC-MES), Montse Morón (Volem Mataró – Som Alternativa), Cristina Sancho (Ciutadans), José Manuel López (PP), Carme Polvillo (CUP), Sergi Morales (En Comú Podem Mataró) i Anna Brun (Primàries Mataró). Un debat que s’emmarca, segons Maria Majó, presidenta de l’AAVV, en el cicle de divendres culturals que organitzen des de l’entitat. Amb aquest debat, volen traslladar als polítics de la ciutat qüestions de ellevància del barri. Un debat estructurat en sis blocs, com per exemple la seguretat, la poca diversitat que hi ha a les escoles, la recuperació de la Llar Cabanelles o la construcció del Centre Social La Fàbrica.

Els dies previs al debat, la cap de llista de Vox a Mataró, Mónica Lora, va presentar una denúncia davant la Junta Electoral de Zona de Mataró perquè no se’ls va convidar al debat. En aquest sentit, la presidenta de l’AAVV de Rocafonda explica que van convidar a als partits que durant aquest mandat han col·laborat, segons Majó, “de manera positiva amb el barri”. A més, assegura que la Junta Electoral no els va comunicar cap decisió abans del debat.

Aquest ha estat el segon debat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, després del que va organitzar CCOO a mitjans del mes d’abril.

 

Informatius: S.Ruiz/ J. Méndez