Francesc Teixidó: "Aquest govern ha actuat com una gestora"

El cap del grup municipal d'ERC-Mes Francesc Teixidó afirma que el govern socialista ha agafat un paper de gestora i que durant aquest mandat ha faltat projecte de ciutat. Una situació que diu es veia accentuada després del trencament del pacte de govern entre PSC i CiU. Així ho afirmava durant l'entrevista de balanç de mandat de Mataró Audiovisual. Diu que durant aquests 4 anys ha faltat un govern que liderés la ciutat i que fos capaç de donar resposta a temes importants com el paper que ha de tenir el Tecnocampus, què cal fer en relació a l'ampliació del Mataró Parc o què passarà amb el Corte Inglés.

En relació a l'ampliació de Mataró Parc, Francesc Teixidó afirmava que de portar-se a aprovació en els propers mesos la modificació del pla general el seu vot seria negatiu. En aquest sentit afirma que abans volen veure quina és la solució que es planteja per revitalitzar els diferents eixos comercials interurbans.

Durant l'entrevista Teixidó també parla de la seva dimissió com a president de la Comissió de Treball del pla estratègic Mataró 2022. Afirma que la dimissió va servir per preservar el document, però que va quedar molt satisfet amb la feina feta. Posa en qüestió per la serva aplicació de la forma en que estava prevista.

Informa: A.Gual/M.Gómez