Els partits lamenten els perjudicis de l'afer Can Fàbregas

L’alcalde, David Bote, lamenta el pronunciament del Suprem en relació a l’afer de Can Fàbregas . Bote també ha assegurat que volen seguir treballant per l’encaix urbanístic del centre juntament amb El Corte Inglés.

Des del grup municipal de Convergència i Unió han lamentat la falta d’informació que tenen, fins el moment, per part de l’Ajuntament. Núria Calpe, regidora dels convergents i antiga regidora d’Urbanisme, ha assegurat que era d’esperar el pronunciament del Tribunal Suprem perquè “és el que passa amb el 90% dels recursos de cassació d’aquest tipus”. També ha instat a l’Ajuntament a trobar una solució que respecti la nau de Can Fàbregas i ha recordat que el solar es va vendre a un operador comercial.

El portaveu d’ERC-MES, Francesc Teixidó, ha assegurat que la sentència del Suprem enterra definitivament les opcions d’arribada del Corte Inglés. Una sentència que lamenta ja que es tracta d’un tema cabdal per la ciutat.

Per part de Ciutadans, Juan Carlos Ferrando ha denunciat que la no arribada del Corte Inglés implicarà la pèrdua de llocs de treball i ha lamentat que els últims quatre anys no hi hagi hagut cap espai d’informació de l’Ajuntament respecte aquest tema.

La regidora de la CUP Carme Polvillo ha assegurat que el cas de Can Fàbregas demostra que les males decicions tenen continuïtat i s’ha preguntat què passarà si el Corte Inglés reclama els diners que va avançar en el seu moment.

L’últim a referir-se al pronunciament del Tribunal Suprem ha estat el regidor de ICV-EUiA, Esteve Martínez. Ha assegurat que es tracta d’una mala notícia per a tots els actors que hi van intervenir. També ha afirmat que judicialitzar la política és un error.

Unes reaccions que s’han produït durant la compareixença posterior a la Junta de Portaveus.

Informa: M.Gómez/S.Ruiz