El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, visita la nova seu de l'ATC a Mataró

Mataró estrena aquest proper dilluns la nova seu de l'Agència Tributària de Catalunya. Una oficina que es troba situada a l'Avinguda Jaume Recorder número 79, a pocs metres del final del carrer. Abans que la seu obri dilluns les seves portes a la ciutat, aquest dijous a la tarda ha rebut la visita del vicepresident del govern de la Generalitat i conseller d'Economia;i Hisenda, Oriol Junqueras acompanyat del secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, el director de l'ATC, Eduard Vilà, l'alcalde David Bote i la directora de l'oficina Mercè Cortina. Junqueras ha assegurat que aquestes oficines, de les que se n'han obert 19 a tot Catalunya milloren la proximitat amb el ciutadà i pretenen intensificar la feina contra el frau fiscal.

Junqueras ha estat preguntat sobre la celebració del referèndum a Mataró. Recordem que l'alcalde va manifestar fa mesos que l'ajuntament no cediria espais per a la votació. En aquest sentit el vicepresident del govern ha assegurat que en cap cas permetran que res entorpeixi el camí de la democràcia.

La nova oficina de l’ATC de Mataró a hores d'ara compta amb una vintena de treballadors, tot i que les instal·lacions tenen capacitat per acollir molts més empleats.

<iframe id="iframe_chapter" src="http://m1tv.xiptv.cat/embed/320401?width=778&amp;iframe_width=800&amp;sh... name="iframe_chapter" scrolling="no" width="800" height="484" frameborder="0"></iframe>