El PSC presenta noves propostes de neteja

El PSC realitza el segon acte de campanya davant les instal·lacions de Mataró Neta per parlar de les propostes que plantegen pel nou acord amb l'empresa concessionària.

El compromís dels socialistes és treballar per una ciutat més neta que inclou més neteja als barris, al centre, als polígons i a les urbanitzacions. L'alcaldable, David Bote, ha explicat algunes de les mesures que aplicaran per aconseguir-ho: reforçar el personal de neteja, incrementar les freqüències de neteja, canviar els horaris del sistema de recollida porta a porta de la brossa comercial perquè no interfereixin en les hores de més trànsit i canviar el sistema de recollida de voluminosos.

També es vol augmentar el nombre de papereres a la ciutat i treballar contra les pintades de l'espai públic. En aquest sentit, Bote ha volgut remarcar que tenir Mataró neta és una tasca de tots els ciutadans i que per la seva part seguiran treballant perquè hi hagi més respecte i civisme cap a la ciutat.

L'alcaldable ha acabat recordant el reforç que tenen en les noves tecnologies com és el cas de l'aplicació Mataró Neta que permet notificar qualsevol incidència relacionada amb la neteja a la via pública.

 

Informa: J.Peñaranda