El PP reclama explicacions i responsabilitats sobre les obres del nou dipòsit de la ronda Bellavista

El Partit Popular de Mataró demana explicacions al govern local en relació als errors en la licitació de les obres del nou dipòsit d’aigua de la Ronda Bellavista i la urbanització del seu entorn. Els populars afirmen que durant el Consell d’Administració de l’11 d’abril, dia en què es va votar l’adjudicació de les obres, només quatre grups municipals van detectar-hi irregularitats: ERC-MES, Volem Mataró, PP i PxC. Després de revisar a fons la documentació, els populars han arribat a la conclusió que s’està ocultant informació sobre la licitació de la construcció del dipòsit. Per aquests motius, el portaveu del grup municipal del Partit Popular, José Manuel López, a més de demanar explicacions, també reclama responsabilitats pels errors comesos durant la licitació.

Igual que va fer en el seu moment el grup municipal de CiU, els populars qualifiquen d’electoralista les obres del dipòsit. En aquest sentit, els arguments del Partit Popular són que l’anunci del projecte es va realitzar durant la setmana en què l’alcalde, David Bote, es trobava al Barri de Cerdanyola en el marc de “l’Alcalde als Barris” i que la inauguració de les obres estava prevista per a pocs mesos abans de l’inici de la campanya electoral de les eleccions municipals. Amb tot, José Manuel López considera que en projectes de la magnitud pressupostària com la del nou dipòsit (que està previst que costi en total 6’5 milions d’euros), l’Ajuntament hauria d’assumir un paper més important com a agent de control.

El portaveu dels populars també ha remarcat que la situació que s’està produint arrel de les errades en la licitació del nou dipòsit de les obres de la Ronda Bellavista s’assembla al que va passar amb la licitació de les obres del Rengle i del Sorrall (de les quals se’n va fer una Comissió Informativa) i del bar del TecnoCampus.

 

Informa: S.Ruiz