El nou edifici de l’Institut Cinc Sénies, prioritat d’Ensenyament a Mataró

El Conseller d’Ensenyament Josep Bargalló afirma que la Generalitat té previst engegar el procés per a la construcció del nou edifici de l’Institut Cinc Sènies, tant bon punt es faci efectiva la recepció dels terrenys. Així ho ha afirmat, després de reunir-se aquest migdia amb l’alcalde de la ciutat David Bote, el regidor d’educació Miquel Àngel Vadell i el director de Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme i Vallès Oriental, Pere Masó. Una reunió que ha servit per parlar de planificació educativa i les necessitats que es tindran a nivell de línies en el futur, així com dels tres grans projectes que ara mateix estarien pendents de tirar endavant: el nous edificis de l’institut Cinc Sénies i del Joan Coromines i un nou centre de Formació Professional.   

Una trobada que s’ha produït aprofitant la visita del conseller Bargalló a la ciutat per a la inauguració del nou edifici de l’escola Angeleta Ferrer. Un any i mig després que el nou centre es posés en funcionament, s’ha descobert la placa oficial en un acte al que a banda del conseller, l’alcalde i diversos representants polítics, també hi han assistit alumnes, docents i pares i mares de l’escola. 

A l’acabar l’acte una petita representació d’alumnes del centre han obsequiat al conseller amb d’una rajola hidràulica, que formava part de l’antic edifici, i que a dia d’avui s’ha convertit en un símbol del centre. Recordem que l’antic edifici de l’Angeleta Ferrer va haver de tancar les seves portes a finals de 2012 per problemes estructurals.

Informa: A.Gual

Tags: