El candidat de Vox a Barcelona, Ignacio Garriga, visita Mataró

Ignacio Garriga, candidat de Vox a Barcelona, ha visitat Mataró en el marc de la campanya electoral de les eleccions generals del 28 d'abril. La visita ha consistit en un itinerari que ha començat al barri de Cerdanyola, amb parada al dipòsit d'aigües de Mataró, on s'ha aprofitat per parlar i intercanviar idees i opinions amb els veïns.

Mónica Lora, que ha estat nomenada coordinadora de Vox al Maresme, després que el partit destituís a José María Pérez, ha confirmat que Vox presentarà candidatura per a les pròximes eleccions a Mataró. Diu que encara no es pot parlar de candidats, però sí que s'està treballant ja en els eixos bàsics del programa electoral que es basaran, sobretot, en temes com la seguretat, l'ordre, el civisme, les ocupacions il•legals, el comerç i els polígons industrials. Per la seva banda, Ignacio Garriga està convençut que els resultats de les eleccions a Mataró seran bones, i explica que la voluntat de Vox és posar les institucions al servei del poble.

Les enquestes apunten que de cara les pròximes eleccions el bloc de dretes, PP, Ciutadans i Vox, s'allunyarà de la majoria absoluta. Garriga, però, diu que l'única finalitat que tenen aquests gràfics és la de condicionar el vot i que les millors enquestes estan al carrer en actes com el d'ahir.

El consistori presenta una queixa per haver realitzat l'acte de Vox en un espai comú de l'Ajuntament

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha presentat una queixa interna per l’acte que va realitzar ahir Vox en un espai comú de l’Ajuntament. Una queixa adreçada a la regidora de PxC, Mònica Lora, i al regidor no adscrit Víctor Manuel Paramés, per utilitzar espais municipals per a actes polítics d’una formació sense representació al Ple municipal en comptes d’utilitzar els despatxos privats dels grups municipals. Amb tot, Bote també demana que es mantingui la neutralitat de les zones comunes del consistori.

 

Informa: J.Peñaranda