Carme Polvillo, cap de llista de la CUP a les properes municipals

La fins ara regidora de la CUP a l'Ajuntament de Mataró Carme Polvillo encapçalarà la llista de la formació per a les properes eleccions municipals. Polvillo substituirà a Juli Cuéllar, que passarà ara a ser el número 2 a la llista. El seguiran Marc Ràmia, Lara Navarro, Toni Guirao i Maria Barba. L’elecció dels sis primers noms que encapçalaran la llista es van fer per assemblea el passat 18 de desembre. Ara el següent pas serà la creació del programa electoral, que es farà des de l’assemblea i a partir de les trobades amb diferents col·lectius de la ciutat. Des de la formació han avançat que de cara al proper mandat la intenció de la CUP serà buscar l’alternança al govern del partit socialista i que en aquest sentit estan disposats a sumar per tal de fer-ho possible.

La formació es marca com a fita millorar els resultats aconseguits en les passades municipals i poder comptar amb, com a mínim, amb un regidor més a l'Ajuntament. Unes eleccions municipals a les que s’haurà de fer front, molt probablement, a l’alta fragmentació política, arran de la gran quantitat de formacions que tenen previst presentar-s'hi

Com a primer pas per a la preparació del programa electoral, que es calcula estarà enllestit el mes de març, la CUP ha convocat per el proper 12 de gener una assemblea oberta. Serà a les 12 del migdia al Patí del cafè Nou i servirà per escoltar opinions i recollir aportacions de la ciutadania.

 

Informa: A.Gual