Alfons Canela serà el candidat de Junts per Mataró després de la renúncia de Nogueras

El president del PDeCAT de Mataró, Alfons Canela, encapçalarà la llista de Junts per Mataró a les properes eleccions municipals després que la fins ara candidata, Míriam Nogueras, hagi decidit renunciar a aquest càrrec. Segons un comunicat que ha fet públic el propi partit, la formació ha decidit “reorganitzar les seves forces mantenint Míriam Nogueras a la candidatura a les municipals” però “apostant pel lideratge d’Alfons Canela”.

El comunicat també avança que Nogueras seguirà formant part de la candidatura i dedicada a Mataró, el Maresme i al país. “La Míriam no desapareix, no marxa, continua amb nosaltres i amb la candidatura”, diuen, tot afegint que es viuen “moments excepcionals” per seguir amb “la tasca d’evitar que prosperin els intents de retallar els drets fonamentals dels ciutadans de Catalunya”.

Míriam Nogueras és vicepresidenta del PDeCAT i ha estat recentment escollida com a número 3 del partit al Congrés dels Diputats a les properes eleccions generals del 28 d’abril. Compaginar aquests càrrecs amb la candidatura local ha estat un dels motius de la decisió de Nogueras.

Junts per Mataró aposten per Alfons Canela i es mostren decidits a continuar treballant, diuen, amb una “mirada oberta i proactiva”, reforçant el seu “compromís amb la ciutat” amb “unitat, contundència i seny”. Tanquen el comunicat assegurant que volen “despertar Mataró i defensar el país”.