20 agents més de Policia Local i càmeres de vigilància, l'aposta de seguretat del PSC

Després de la penjada de cartells el PSC inicia el primer acte de campanya a peu de carrer. Ho fa just davant dels mossos d'esquadra, per presentar les seves línies de treball pel que fa a la seguretat. Un tema, asseguren, que preocupa a la ciutadania i amb el que s'hi volen comprometre.

L'alcaldable David Bote ha explicat que la formació planteja incrementar la seguretat reforçant el cos de la Policia Local amb la incorporació de 20 nous agents. Els policies hauran de passar per un procés de formació que farà que s'incorporin a les patrulles d'aquí un any i mig aproximadament. Bote diu que l'objectiu també és reorganitzar el servei de la Policia Local per augmentar la seva presència al territori i acostar aquesta figura al ciutadà.

Una altra de les propostes per aconseguir una Mataró més segura i cívica és la instal•lació de càmeres de seguretat en zones sensibles a patir algun tipus d'incidència o delicte. Una d'elles està prevista que sigui la zona d'oci nocturn del polígon.

Els socialistes incideixen també en l'incivisme. Volen canviar l'ordenança de civisme per facilitar la tasca de la policia i les aptituds incíviques. També es comprometen en la lluita contra les ocupacions il•legals per garantir la bona convivència entre els barris de la ciutat.

En els pròxims dies el partit socialista parlarà també d'ocupació i neteja.