Més autobusos a la línia E11, que uneix Mataró amb Barcelona

Nou reforç de la línia d'autobus E11 que connecta entre Mataró i Barcelona. L'ha anunciat el regidor de mobilitat, Juan Carlos Jerez, durant el ple del mes de desembre en resposta a una proposta de resolució que ha presentat CiU amb el suport d'ERC denunciant la situació d'aquesta línia i de la C5 cap a Bellaterra. Jerez ha avançat que aquest mateix dijous ha rebut una trucada del Departament d'Infraestructures per exposar que s'han destinat més autobusos a reforçar la línia de Mataró amb Barcelona però que estan a l'espera de poder instal·lar-los les validadores de tiquets.

Convergència i Unió ha presentat al ple de desembre amb el suport d'ERC-MES, una proposta de resolució, que s'ha aprovat per unanimitat, per reclamar al govern municipal que si no rep una resposta satisfactòria de la Generalitat demani una reunió urgent amb el responsable competent.

ERC que havia presentat un prec també sobre la situació sobre les línies E11 i C5, ha decidit presentar algunes al·legacions a la proposta de CiU sobre la línia de Bellaterra, que han estat acceptades. El cap del grup municipal d'ERC ha lamentat que l'operador del servei no té cap orientació al client i ha lamentat el perill que representa que els usuaris hagin de seure a terra o anar drets per la manca d'espai.

Durant la resposta del govern, el regidor de mobilitat, Juan Carlos Jerez, ha recordat que la Generalitat va reconèixer que en els darrers temps han augmentat en més d'un 20 per cent els usuaris de la línia entre Mataró i Barcelona.

Informa: O. Debat/ R.Raventós/M.Rodríguez