El Nou Parc Central acull diumenge la V jornada d'esport adaptat

Aquest proper diumenge 19 de maig es porta a terme la cinquena Jornada d’Esport Adaptat al carrer, entre les 10 del mati i les 2 del migdia a l’espai firal del Parc Central. Un esdeveniment per posar de manifest tota la tasca que fan clubs, entitats i associacions de Mataró i també de la comarca del Maresme perquè tothom pugui practicar esport. Escoltem a la president del club FEM, Dèlia Pont.

Aquesta jornada, doncs, serà l’ acte principals de la celebració del 10è aniversari del Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM), una entitat sense finalitat de lucre constituïda el desembre de 2009, fruit de l’aposta de tres entitats mataronines: Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport perquè l’esport fos també accessible a les persones amb discapacitat.

Sempre que el temps ho permeti, recordem que la temporada passada es va suspendre per la pluja, l’esplanada del Parc Central hi haurà, entre d’altres activitats, un triangular de  bàsquet, partits d’exhibició de petanca, una cursa al voltant del parc, una àrea amb bicicletes adaptades, una exhibició de circ i dansa així com una zona amb els Jocs d’en Santi, una zona de bar i una zona d’avituallament per als participants. 

Les properes activitats d’aquest aniversari són un torneig d’handbol adaptat, el 9 de juny, al Poliesportiu Teresa Maria Roca; per Les Santes 2019 es portarà a terme el II Torneig de bàsquet Les Santes-FEM-UEM; al setembre hi haurà el I Torneig FEM-UD Cirera de futbol i a l’octubre un campionat d’atletisme adaptat.