Victòria amb regust agredolç del CV Mataró Caliu

Partit incòmode pel Club Volei Mataró Caliu davant l'Hospitalet, que no va desplegar el joc de les darreres jornades. I és que després de fer grans partits contra rivals directes, aquest diumenge les sensacions van ser més aviat dolentes.
Un duel que començava amb un Mataró, força superior, que s’imposava en el primer set  sense jugar bé, 20-25. En el segon set les locals van voler aprofitar el mal joc visitant i, en un tres i no res, van guanyar el segon set per un contundent 25 a 13.
El Mataró va reaccionar i en el tercer la recepció i el servei van millorar força. Aquesta vegada els atacs funcionaven i l’equip va guanyar el parcial per 16 a 25.
El començament del quart set va ser molt similar al tercer, el Mataró seguia millorant i va situar-se amb un 6 a 14 en el marcador que semblava definitiu per tancar el partit i sumar els tres punts. Però, a partir d’aquí, reacció de les locals i molts errors no forçats que es repetien una vegada i una altra. Al final 25-22 per l’Hospitalet per forçar l’empat a dos. En el cinquè set el Mataró Caliu va minimitzar els errors i, amb una mica més d’encert, el parcial es va decidir còmodament, 7 a 15. 
De sumar 3 punts a només sumar-ne dos, i veure's superats pel Vilassar que ara és el tercer classificat.
Una posició que les faria emparellar-se en les eliminatòria d'ascens amb el Sant Just, el líder intractable, que precisament visitarà aquest dissabte el pavelló Euskadi en partit de lliga.