Tots els guardonats de la 63a Nit de l'Esport

A part dels premis pels esportistes i els equips, durant la gala es premien tots els agents esportius.
Per una banda, Alberto Peña recollia el premi al millor tècnic esportiu, per la seva tasca al capdavant del primer equip de l’Associació Esportiva Boet Mataró. El premi “Josep Gomà Carol” a la millor tasca periodística anava a parar a les mans de Santi Carreras, autor del llibre “Més de 100 anys de l’esport a Mataró”.
Un any més també es van premiar l’esport adaptat. El centre d’educació especial Les Aigües recollia el premi per la seva trajectòria en l'esport adaptat i el jurat també premiava Ariel Shrenck, nedador de l’equip d’esport adaptat del CN Mataró.
Jordi Barrufet, membre del Consell Municipal d’Esports i vinculat a l’escola Solixent, s’ha endut el guardó a la trajectòria en l’esport escolar. A més, l'Escola Balmes, el GEM, Freta i l'Escola La Llàntia també han rebut premis relacionats amb els Jocs Escolars.
L'àrbitre d'hoquei patins Albert Marquez, el president de l'associació de clubs de futbol de mataró, Albert Forns, l'empresa Vialser per la seva promoció envers de l'esport i els 4 equips que aconseguien l'ascens a categoria estatal també van tenir el seu premi. I mencions per les germanes encara en actiu en badminton i handbol Gloria i Isa Latorre i el veterà triatleta de 71 anys Toni Noe van completar la setantena de guardons.
La periodista mataronina Helena Novellas ha estat l'encarregada de conduir la gala acompanyada d'Anna Gual, periodista de Mataró Audiovisual i membre del jurat, qui s'ha encarregat d'anunciar els veredictes.
Una gala on el cinema i la dansa de mes que ball també van tenir el seu paper destacat.