Romina Rodríguez es fa notar

Va ser l'última jugadora en arribar a la disciplina boetista i de fet al primer encontre de la temporada el va veure des de la banqueta. Romina Rodríguez va aterrar a Mataró hores abans de fer el desplaçament a Pontevedra en el debut del Boet a la Lliga Femenina 2. A partir d'aquella jornada la jugadora boliviana ha anat fent progressos en la seva adaptació i de fet ja ha sortit de titular en els dos últims partits, contra Barça i Lima. 

Assegura que s'ha trobat un nivell molt diferent del bàsquet del que venia jugant al seu país. La seva millor actuació va arribar en el seu debut en un cinc inicial, a casa contra el Barça. Va fer 14 punts en 16 minuts, i va demostrar tenir un bon llançament i un control del partit que va ajudar a l'equip.

Després d'un mes a la capital maresmenca, Romina Rodríguez es va adaptant poc a poc a un canvi de vida significatiu. Des del clima al propi dia a dia. En els quatre partits disputats acumula 60 minuts on ha fet 23 punts i 10 rebots. La boliviana espera anar completant la seva evolució a mesura que avancin les setmanes però, de moment, la seva presència es comença a notar.