Resultats varis a la OK Plata pels 3 maresmencs

La complicada jornada a la OK Lliga Plata pels tres representants maresmencs ens ha acabat deixant 3 signes ben diferents.

Qui ha sumat la victòria ha estat el més necessitat i ho ha fet davant un equip de la part alta. El Tordera s'imposava 5 a 2 al filial del Liceo, sumant la tercera victòria consecutiva al Parroquial. Mateo Cuervo feia els dos primers gols i a la segona part senteciaven el partit, enduent-se 3 punts que suposen un cop moral i que comença a ser definitiu per eludir la última plaça.

L'Arenys de Munt empatava a 4 al pavelló Parroquial de Vilanova. Davant un equip que de guanyar hagués sumat els mateixos punts que el segon, tercer i el quart classificat.
L'equip maresmenc va portar iniciativa en el marcador durant tot el partit. Jordi Pérez feia el 0 a 1. El Vilanova empatava amb un golàs de Vergés. Però Jordi Illa tornava a avançar l'Arenys. Joan Muntané igualava pels vilanovins en un contraatac perfecte. I, sobre la mateixa botzina, Garrido disposava de directa però no entrava. 
A la represa, Xavi Gurri posava per davant l'Arenys en dues ocasions. Les mateixes en què Joan Muntané igualava el partit per situar l'empat a 4 final.

I qui no sumava era el líder. Un Mataró que encadena 3 partits, un de copa i dos de lliga, amb derrota. I això fa que la diferència que tenia respecte els seus immediats perseguidors es vegi reduïda. Ara segueix líder, però només amb 5 punts d'avantatge.
S'avançava l'equip gironí amb el gol de Guillem Ribot i amb l'1 a 0 s'arribava al segon temps. Només començar la segona marcava Pol Vives. El Mataró reduïa diferències fent el 2 a 1. Però una targeta blava i la conseqüent falta directa acabava amb gol de Ferran Garcia, aconseguint el definitiu 3 a 1.