Repartiment de punts per Mataró i Arenys

El derbi maresmenc de la jornada a l'OK Plata va deixar molts detalls a tenir presents i un punt per cada equip. Repartiment per dos conjunts que volien la victòria però que no van poder neutralitzar al seu rival. Un Arenys motivat i que va canviar el plantejament de l'encontre va poder frenar al líder en moltes ocasions i deixar-lo amb 0 gols al descans, on es va arribar amb empat.

Mentresant, el Mataró va ser capaç de frenar les corredisses dels arenyencs, on format on es senten còmodes, per així controlar l'encontre sense poder-lo trencar. El rendiment de l'Arenys, el millor de la temporada. Ja entrada la segona part l'exarenyenc Gerard Cusachs va avançar als mataronins amb un xut sec. Un gol que li tornaria poc després Jordi Illa. I amb l'empat i la igualtat, i l'ambient que es vivia al Jaume Parera, fins i tot Marc Comalat s'hagués calçat els patins.

Tots dos van disposar de la desena falta d'equip que convertir l'acció de directa en el segon. Cap dels dos ho va aconseguir. Malgrat perdre dos punts, Albert Larrea té una lectura positiva. Ara la setmana que ve els arenyencs reben al Taradell, el quart classificat. Mentrestant el Mataró es desplaçarà a la Corunya on es veuran les cares amb el seu immediat perseguidor, el Liceo.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés