Queden 9 punts per l'ascens

Qui pensés que tot estava al sac i ben lligat, ja pot agafar consciència que la recta final de temporada del Club Esportiu Mataró serà difícil. Com a mínim tots els rivals li exigiran el 100x100 i per tant l’ascens tocarà suar-lo i treballar-lo segurament fins al darrer partit.

El conjunt groc i negre empatava ahir a 1 gol contra un Molletense que ja el va guanyar a la primera volta, i que ha demostrat tenir-li la mida presa a l’equip de Raul Monroy. Un Monroy que valorava la proposta de joc del seu rival d’ahir. Ahir el Molletense va ser el primer en marcar, i hagués pogut marxar al descans amb un 0 a 2 si hagués convertit una pena màxima. No ho va fer i al segon temps un Mataró incisiu però sense la punteria d’altres partits va aconseguir empatar el partit.

En els darrers tres partits els mataronins només han aconseguit sumar 2 dels 9 punts possibles. Tot i això segueix líder del grup segon de 2a Catalana. Però sumar una victòria ahir hagués permès mantenir la diferència de 8 punts amb el segon classificat, que ara és el Mollet. Perquè si l’abril està sent fatídic pel Club Esportiu Mataró, encara ho està sent més pel Turó la Peira que de fet arrossega una mala ratxa des del 10 de març. Des de la visita del Mataró al seu camp. Dels últims 18 punts possibles n’ha aconseguit sumar només 4. I això ho ha aprofitat el Mollet que guanyant 6 dels últims 7 partits ja ocupa plaça de promoció d’ascens.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà/ M.Castilla