Quadis - Mediterrani, ara de play off

Demà Quadis Mataró i Mediterrani s’enfronten en el primer dels partits de l’eliminatòria de quarts de final del play off pel títol de lliga de la divisió d’honor masculina de waterpolo.

Després de jugar dissabte la darrera jornada de la fase regular, els entrenadors han aprofitat les poques sessions prèvies a aquest primer duel de quarts per poder treballar alguna cosa que no es va veure en el duel de dissabte. I és que petits detalls poden determinar l’eliminatòria entre el quart i el cinquè de la lliga.

Els Mataró – Mediterrani han destacat per la igualtat. A la lliga regular 10 a 8 pel Medi a la Josep Vallès, i empat a 8 a la Joan Serra. Una piscina que també va veure l’enfrontament a les semifinals de la Copa del Rei, amb un nou triomf del Medi, per 7 a 6. Marcadors ajustats, però que aquesta temporada el Quadis no ha pogut solucionar amb cap triomf. De totes maneres el tècnic barceloní Jaazhel Martínez avisa que caldrà estar al 100x100 per passar a semifinals.

Pel costat mataroní caldrà estar atents a l’aportació que pugui fer Àlex Codina, el capità i un dels jugadors clau aquesta temporada. En atac ha acabat convertint–se en el màxim golejador, per davant de German Yañez, habitual màxim golejador del primer equip del Quadis. 34 gols ha marcat el mataroní per 31 de l’argentí.

El primer partit entre Quadis i Mediterrani es juga demà a la 1 del migdia al complex esportiu Joan Serra. El segon es disputarà a la Josep Vallès del barri de Sants el divendres al vespre, i en cas de necessitar un tercer i definitiu partit, aquest es jugaria el diumenge a les instal·lacions mataronines.