Més de 300 participants a la Triwoman

Gairebé 300 dones s'han aplegat aquest diumenge al Port Balís per celebrar la TriWoman, una cursa feta i pensada per dones que se celebra per commemorar el dia de la dona, que va tenir lloc el passat 8 de març.

Ha donat el tret de sortida a les 9 del matí, i les atletes han tingut dues opcions de circuit: 5 o 10 quilòmetres, que han recorregut el passeig marítim de Les Tres Viles formades per Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac. Una temperatura i un ambient perfecte les ha acompanyat durant tota la cursa, cursa que arriba a la seva tercera edició. Amb un temps de 21 minuts i 27 segons, Andrea Carroggio ha estat la guanyadora dels cinc quilòmetres. 22 minuts després ha creuat la línia de meta la primera atleta de deu quilòmetres, ha estat Ana Maria Haro atleta de llarga distància del Club TriBCM, que ha corregut 10km especialment per aquesta ocasió.

Un cop entregats els premis, s'ha donat pas als més menuts. L'Ironkids també ha tingut el seu lloc dins d'aquest matinal esportiu i ha donat el tret de sortida de la nova temporada de curses. Sant Andreu de Llavaneres ha estat el primer dels gairebé 20 municipis que aquest any formen el calendari Ironkids. Uns 300 nens han format part de la primera Ironkids d'aquest 2018, nens des de P3 fins a segon d'ESO que s'han desglossat en diferents categories i diferents circuit. Tot un èxit on mares i fills han pogut gaudir d'un matí esportiu on el ioga, el zumba i la vela també han tingut el seu espai.

Informa: E.Manchado