L'OK Plata promet, de nou, espectacle

Una setmana més el Club Hoquei Mataró afronta la jornada com a líder de la OK Lliga Plata. I de fet tancarà la jornada, fagi el fagi a Alpicat, en aquesta posició. Els 4 punts d'avantatge li donen un cert marge d'error, però no per confiar-se massa. I menys a la pista lleidatana. L'Arenys de Munt juga aquesta nit a Vilafranca, equip al que podria atrapar si treu una victòria de la capital del vi.

Els maresmencs han sumat 4 dels 6 darrers punts, i segons els seu entrenador Marc Comalat han trobat la manera de tirar els partits endavant. Qui ja no es troba sota les ordres de Marc Comalat és el jugador Xavi Codina que ha demanat la baixa i ja no va estar en el duel contra el Sant Feliu.

I on volen començar a sortir de la zona perillosa és a Tordera. Després de sumar 4 punts consecutius, amb un empat a Taradell i una victoria a casa contra el Manlleu, l'ensopegada a Palafrugell no ha de suposar un problema per Xavi Gonzàlez. De fet demà davant el Raspeig, els maresmencs podrien superar els alacantins. El duel entre Tordera i Raspeig es juga al pavelló parroquial a tres quarts de vuit del vespre.