L'Iluro HC vol que aquest sigui l'any de l'ascens a 1a Femenina

Aquest any si!

Aquesta és la premissa amb la que treballa el primer equip femení de l'Iluro Hockey Club que una temporada més busca l'ascens a 1a divisió estatal.

Ja fa temporades que l'equip treu el cap per la part capdavantera, però sempre s'ha quedat sense recompensa. En aquesta ocasió, el cos tècnic i les jugadores confien que és la definitiva.

La temporada ha estat bona a nivell de resultats. La primera fase l'ha acabat a la tercera plaça, amb victòries contra Júnior i Terrassa, els dos primers classificats, però amb derrotes inesperades que no l'han permès optar a les semifinals i finals de la categoria, i l'han portat a disputar una eliminatòria contra el Catalònia, tercer de l'altre grup, per saber quin sector haurà de jugar.

Aquest duel amb el Catalònia de moment el domina per 0 a gols a 1,. després de vèncer el partit d'anada. Dimecres vinent jugaran el duel de tornada.

La plantilla combina joventut i experiència amb un bon treball permeten fer somiar al club.

Qui segur que ajuda a millorar en experiència és l'exseleccionador espanyol Salva Indurain que juntament amb Héctor Caballero formen el cos tècnic de l'equip.

Informa: JM.Spà / J.Masriera