L'Iluro HC necessita un punt per confirmar la permanència

Després d’una temporada amb més ombres que llums, l'Iluro Hockey Club masculí està a les portes de poder celebrar la permanència a la 1a divisió catalana.Depèn d’ell mateix per mantenir la categoria, i sumant un punt a la darrera jornada de la fase de permanència s’asseguraria la seva actual plaça, fora de qualsevol perill. I això que durant la primera fase, i l’inici d'aquesta segona, les derrotes semblaven condemnar als mataronins al descens.

Però aquest cap de setmana sumava la quarta victòria consecutiva. Ho feia al Pla del Bon Aire, a Terrassa contra l’EHC (filial de l’Egara) per 1 a 2. I això el permet encarar la darrera jornada depenent d’ell mateix per mantenir la categoria. La darrera jornada de l’Iluro l’enfrontarà al cuer, el Pedralbes 1991, rival més que assequible per certificar la remuntada i la permanència de l’equip mataroní.

La darrer ajornada de l’Iluro l’enfrontarà al cuer, el Pedralbes 1991. Un partit que hauria de certificar la permanència de l’equip mataroní. I encara amb hockey herba, comentar que l’equip infantil del club taronja ha aconseguit una gesta històrica, classificar-se pel campionat d’Espanya de la categoria, després de la fase de sector disputada aquest darrer cap de setmana.