L'edició més càlida de la Sailfish Swimsilvestre

L'any 2012 naixia a Mataró la Swimsilvestre, una modalitat que des d'aleshores s'ha estès arreu del territori peninsular per celebrar amb una travessa a mar obert el final d'any. La primera Sant Silvestre va reunir a menys d'un centenar de persones. 7 anys després la prova s'ha consolidat vora els 200 participants, de tots els nivells.

La setena edició la va guanyar Víctor Burgos, del Club Natació Sant Andreu amb un temps de 18 minuts i 15 segons, seguit de Mario Guillen, que va entrar 20 segons més tard i Marc Ferri i Jose Manuel Fernàndez que van ser tercer i quart respectivament. La primera plaça femenina va ser per Caterina Pons, que va entrar amb un temps de 20 minuts i 21 segons. La segona i tercera plaça se la van disputar Aitana Roldan i Anna Rosa, que van entrar només un segon més tard. Una de les dificultats que van trobar tots els participants va ser controlar les boies si l'arribada

Un dels fests destacats de la prova va ser la temperatura de l'aigua del mar. A 14 graus va ser l'edició amb l'aigua més calenta, i combinat amb el sol de dissabte, la setena edició va ser una de les més còmodes de totes les disputades fins ara. La cita va acabar amb el lliurement de premis als primers classificats de cada categoria.