L'EC Mataró es carrega de medalles

L'Esport Ciclista Mataró ha tancat el Campionat de Catalunya amb grans resultats: 4 medalles entre la jornada de dissabte i diumenge. Dissabte, a la prova en pista feta al velòdrom d'Horta, hi van prendre part amb cinc ciclistes en categoria infantil i 3 màsters, que també tenien jornada. El resultat: Citlali Pareja campiona de Catalunya en fons, vencent de fet en les tres proves que va disputar, i Irune Sánchez va ser segona en aleví. Un segon lloc polèmic, tal i com va explicar a Diumenge Esports el president de l'entitat, Luis Pareja. 

Un resultat que va fer que diumenge la jove ciclista sortís amb més energia a la jornada en carretera que es feia a Mataró, on aquí sí que ningú li va treure l'or. Per la seva part, la Citlali també va sumar una nova medalla al palmarès del cap de setmana. I això que competeix amb rivals més grans que ella. Un dels fets curiosos és que, com que aquest campionat veu coincidir als infantils amb els màsters, és possible veure pare i filla en la mateixa competició. Fet que es va produir a les files mataronines.

Una nova prova del bon planter de l'Esport Ciclista Mataró que acumula medalles i èxits en les competicions que va realitzant.

Informa: F.Andrés/ G.Grífols