La UD Molinos elimina el CE Mataró i passa de ronda a la Copa Catalunya

Ahir hi va haver partit de Copa Catalunya. Corresponia a la Fase 3 i era un duel de campions. De fet un derbi de campions. Jugaven el Molinos, campió del grup 4 de la Tercera Catalana, i el Mataró, campió del grup 2 de Segona Catalana.

Un partit on es va veure que poc hi havia en joc, que els dos equips havien aconseguit els grans objectius i el fet de trobar-se a finals de temporada. Els dos tècnics van provar tàctiques i jugadors, i els aficionats aplegats al Municipal de Vista Alegre Molins no van marxar descontents. Van veure 4 gols, dos per banda, emoció, i incertesa fins al final. De fet l’eliminatòria es va acabar decidint als penals. Una tanda de penals on es van veure fins a 13 llançaments, amb 4 errades pel Molinos i 5 pel Mataró, la darrera els deixava fora de la següent ronda de la Copa Catalunya.

El duel sempre va tenir la iniciativa del quadre local. Al minut 33 del primer temps era el primer en marcar, ho feia mitjançant Javi Bustos. El Mataró només aconseguiria l’empat amb un penal en els darrers compassos del primer temps. Penal polèmic transformat per Samu Bayon. A la segon apart Adrià Artero tornava a avançar els blanc i blaus. I quan semblava que el 2 a 1 seria el resultat definitiu, en la darrera jugada del partit, i amb el Mataró incorporant el porter a la rematada d’un córner aconseguia fer l’empat a 2. Isma Aguilar forçava els penals, ja ben entrada la nit.

Una tanda de penals molt llarga, i que finalment la sort es va decantar del costat local. Un Molinos que ara espera rival a la propera fase de la Copa Catalunya.