La Sirena Mataró, eliminada Copa de la Reina

Un 5 a 0 als primers minuts de partit han condemnat a la Sirena Mataró en els quarts de final de la Copa de la Reina. Una eliminatòria en què les mataronines han acabat perdent per 11 a 8 contra el CN Sant Andreu. Després d’uns primers minuts de domini vallesà, dos gols de Laura Vicente han permès reaccionar a La Sirena abans d’acabar el primer quart. Una diferència de tres gols que es mantindria a la mitja part, després que el segon quart acabés amb empat a 3.

Tornant del descans, les de Florin Bonca han aconseguir retallar mínimament distàncies al marcador, però el travesser i les aturades de Maria Elena Sánchez han passat de la barrera dels dos gols en contra. Tot i no acabar de trobar porteria, la millora defensiva ha permès a les mataronines mantenir-se  al partit fins l’inici del darrer quart. Un partit però, que ha quedat sentenciat amb dos gols matiners del Sant Andreu.

La màxima artífex de la victòria pel conjunt andreuenc ha estat Paula Crespi. Amb cinc gols (1 de penal) ha portat de corcoll a la defensa mataronina, sobretot actuant des de l’extrem esquerra des d’on ha anotat quatre gols.