La selecció espanyola júnior comença el Mundial de Volos amb victòria

Aquest diumenge ha arrencat el Mundial Júnior de Waterpolo Femení a Volos, Grècia. Alba Bonamusa, jugadora de La Sirena CN Mataró disputa aquest torneig amb la selecció espanyola. El combinat de Xavi Pérez ha debutat amb victòria per 14 a 3 contra Nova Zelanda. Un partit en què la selecció espanyola ha anat de menys a més. El primer parcial va començar amb un empat a 1 a l’electrònic. Al segon quart, les de Xavi Pérez van començar a trencar el resultat a favor seu i arribaven al descans amb un 4 a 1 favorable. Al tercer i quart parcial, el combinat espanyol va realitzar una autèntica exhibició ofensiva amb un parcial de 5 a 0 i un altre de 5 a 2. Un primer partit que Alba Bonamusa creu que han pagat el cansament del viatge.

Un primer partit en què Bonamusa no ha pogut marcar cap gol. La mataronina reconeix que no s’ha trobat a gust a l’aigua, però espera millorar en les properes cites.

Espanya disputa el segon partit de la fase de grups aquest dimarts contra Croàcia. Una fase de grups que tancaran dimecres contra els Estats Units.