La Segona Divisió, objectiu del Futsal Mataró

Després d'un excel·lent any, el Futsal Aliança Mataró ja pensa en la temporada 2019-2020. El conjunt mataroní va començar els primers entrenaments fa una setmana per preparar els primers partits amistosos de pretemporada.

Els homes d'Albert Sabaté disputaran per segon cop la Copa Catalunya i també han pogut classificar-se per jugar la Copa del Rei, amb la intenció de rebre un equip de Segona Divisió. Els objectius, però, estan dipositats en la lliga regular, on esperen millorar el bon paper fet l'any passat.

I és que assolir unes fases d'ascens seria una fita històrica. Per aquest motiu, des de la banqueta i des de la junta directiva han decidit renovar tota la plantilla i continuar amb el mateix bloc, apostant pels jugadors de la casa. Tant és així que només han sumat dues incorporacions, entre ells la de Marc Campàs, provinent del juvenil.

Amb aquesta incorporació el Futsal Mataró guanya més gol i arribada de cara a porteria. Els d'Albert Sabaté tenen, doncs, un equip fet a mida per poder assolir els objectius i obtenir alguna de les places que donen l'ascens a la Segona Divisió.

Informa: A. Andrés / E. Andrés