La Nit de l'Esport reconeix i menciona els esportistes mataronins

Les escoles han tingut una vegada més el seu moment de reconeixement a la gala de l'esport mataroní. L'escola GEM va recollir el guardó al centre de primària amb més participació en esports individuals i el Solixent al de més esports d'equip. El Germanes Bertomeu va pujar a l'escenari per endur-se el premi per ser qui més increment de partipació ha tingut i el Cirera com l'escola que més col·labora amb els Jocs Escolars. Finalment, el premi a la trajectòria en l'esport escolarva ser per Josep Maria Larraz de l'escola Freta.

En altres reconeixements, el premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística va anar per la revista Maresme Esportiu. El de la tasca arbitral, per Manuel Romero, qui durant molts anys ha estat president del Comitè d'àrbitres de la delegació al Maresme per la Federació Catalana de Futbol.  Si parlem de guardons però destaca el d'Ariel Schrenk, del CN Mataró, el millor nedador en esport adaptat. Un Ariel que no va poder-hi ser per estar disputant els campionats d'Espanya.

Diana Cuadras de l'escola de Vela va aconseguir el premi al premi a la trajectòria Esport Adaptat, i Flora Kashanova, el de la trajectòria esportiva. Un altre nom també vinculat durant molts anys a l'esport de la ciutat ha estat el de Carmel Comeron, expresident del CA Laietània. Va guanyar el premi a la tasca directiva.

El Boet, pel seu ascens a Lliga Femenina 2, va pujar a recollir el reconeixement per una temporada d'insmomni. L'empresa Torrot va ser qui va guanyar el premi a l'entitat destacada per la seva promoció de l'esport. I finalment la menció especial la van recollir els participants als Special Olympics a l'edició d'Andorra i La Seu d'Urgell.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés