La mataronina Rosó Buch renova amb l'Uni Girona

La capitana de l'Spar Citylift Girona, ha estat una de les jugadores clau aquesta temporada per a què les gironines guanyessin el títol de lliga estatal davant el Perfumerias Avenida de Salamanca. La contribució de la mataronina al gran èxit de les catalanes li ha servit per renovar per una temporada més. Juntament amb les seves companyes, han aconseguit situar el conjunt com a un dels més importants a nivell català. Buch aprofitava la seva visita al Diumenge Esports per recordar aquest playoff històric, un dels millors moments de la seva carrera.

De cara a la temporada que ve, l'Uni Girona ha apostat per un fort projecte, ja que disputarà l'Eurolliga, la màxima competició continental. La incorporació més destacada és la de Sonja Petrovic, l'MVP de l'última campanya a Europa. Aquest fitxatge demostra les ganes de créixer del club i de situar el club al capdamunt del panorama europeu.

Buch ha afirmat que quan jugava a la base de la UE Mataró mai havia imaginat que podria estar en una situació com l'actual. Ara, la mataronina podrà tornar a carregar piles a la seva ciutat per encarar la que tornarà a ser una temporada històrica.