La Lliga EBA engega motors

La lliga EBA torna aquest cap de setmana. Ho farà amb tres equips maresmencs, Mataró Parc Boet, Arenys Bàsquet i Mataró Germans Homs. El mataroní que juga al grup C-A és el conjunt boetista, que debuta demà a casa contra l'Esparraguera. Un partit inicial on encara no hi ha els equips al 100% i pel què cal concentració per evitar mals tràngols. L'equip ve de disputar la Lliga Catalana EBA a Quart.

Al mateix grup el repte és gran per l'Arenys. Aquesta temporada sense afiliació amb la Penya i amb un equip més jove, el repte no és altre que el de la permanència. El punt d'estabilitat el dona el tècnic, César Saura, que porta més d'una dècada a la banqueta. Rebran al Maristes Ademar demà a un quart de set de la tarda.

L'únic que és al grup C-B és la Unió Esportiva Mataró. En el seu cas jugaran fora de casa, diumenge a les sis, a la pista del Salou. Un desplaçament més llarg davant un rival que no serà assequible. Venint de pretemporada el tècnic groc sap que la millora serà progressiva. Recordem que qui aquesta temporada no hi serà és el Masnou, que va baixar a Copa Catalunya un any més tard de proclamar-se campió al seu grup de lliga EBA.

Tags: