José Luis Doreste guanya el Mundial Màster de Finn al CN el Balís

Del 18 al 25 de maig s’ha celebrat al CN El Balís una de les competicions més prestigioses i sobretot nombroses d’una classe olímpica: el Mundial Màster de Finn, on han participat 353 regatistes de 32 països.
Una fita disputada amb èxit i a la que el president del Club Nàutic el Balís Fran Ripoll hi posa bona nota!
Un dels inconvenients ha estat el poc vent que ha bufat aquests dies, de fet només es van poder celebrar 5 regates. 3 dimecres i 2 divendres. Però d'aquests problemes el club n'ha fet virtuts.
El títol se l'apuntava el regatista del Club Nàutic Port d'Aro Jose Luis Doreste.
Tot i els vents fluixos i mitjans el canari va fer vàlids els pronòstics aconseguint la primera posició, després de portar un any preparant la cita i sumant dos primers llocs i dues segones places, més un descart en les 5 regates disputades.
Precisament aquest estiu es compleixen 30 anys de la medalla d’or de José Luis Doreste als Jocs Olímpics de Seül’88, per tant aquest triomf és una bona manera de celebrar l'efemèride.
A més de vencedor absolut, Doreste s’ha emportat el títol de campió mundial en la categoria Grand Màster.
Pel que fa al Club Nàutic el Balís l'entitat segueix apostant per organitzar durant la temporada grans cites que porten un bon nombre de velers a les instal•lacions portuàries.
El campionat va finalitzar amb el lliurement de premis, pel campió general i per cada un dels grups d'edat.