Jornada amb interessos diversos a la lliga EBA

A la Lliga EBA tan Mataró com Boet tornaran a jugar fora de casa. El conjunt taronja juga a la pista de l’Olivar, el setè classificat amb set victòries i sis derrotes com a balanç. Els boetistes buscaran el primer triomf d’aquest 2019.

Per la seva part el Mataró s’enfrontarà contra l’Igualada, amb qui empata a la classificació. Un Igualada que no està tan fi com a principi de temporada però que és un rival molt potent.

Mentrestant al grup CB l'Arenys Bàsquet marxa a la pista de l'Andorra, equip situat a la mitja taula. Els arenyencs tenen al seu abast retallar distàncies amb els tres primers classificats, amb qui té un coixí negatiu de dues victòries. La visita a Andorra podria ser una bona oportunitat.

I el VIVE El Masnou, un cop més, vol tornar a la línia positiva. Serà contra el JAC Sants a terres masnovines. Un JAC que és també a mitja taula i que ve de perdre la setmana passada. És la nova batalla pel Masnou. El partit no es jugarà dissabte si no diumenge a dos quarts d'una del migdia.