Guanyada la repesca, el CH Mataró femení busca l'ascens a OK Lliga Femenina

El camí que ha de recórrer el CH Mataró per arribar al final de la temporada és llarg, ple d'obstacles i tortuós. Si arribar ja es veu lluny fer-ho amb èxit ja són paraules majors. Però les mataronines no renuncien a res i aspiren a tot sense que l'ascens sigui l'objectiu. Albert Bou treu pressió a les seves jugadores.

De passar a semifinals, i en cas de no classificar-se per la final, les opcions d'ascens es podrien mantenir. Perquè aquest any sí s'ha canviat la normativa i ara els filials no tenen dret a places d'ascens. Així que només optaran a pujar els dos millors equips no filials. 

Aquests són els criteris però per poder-hi pensar el Mataró té per davant una prova durísima, el Palau de Plegamans B, el primer classificat del grup 1 i l'equip que ja va eliminar el Mataró la temporada passada. Un conjunt que no posarà gens fàcils les coses a les mataronines.

I és que a partir d'ara les eliminatòries es decideixen al millor de tres partits. El Palau té el factor pista a favor, pel què el primer i un hipotètic tercer seran a casa seva. La primera ronda, aquest divendres. 20.45h del vespre. Un dia i una hora semblant que la setmana passada ja va anar-li bé a un Mataró amb poc a perdre i molt a guanyar.