Gaudir per vèncer, la premisa del CH Mataró

Aquest dissabte li espera una jornada clau al CH Mataró. Ho seran les quatre que falten. Però aquesta, una mica més. I és que Els equips que l'envolten, el Lleida que és el primer i el Manlleu (tercer a la classificació però segon a efectes pràctics) es veuran les cares. Ho faran a Osona i d'aquí en dependrà la classificació del Mataró. Un Mataró que, si vol pujar, no es pot plantejar res més que no sigui els tres punts davant el Vilafranca. Un partit que es preveu emocionant.

De vèncer, es sumaran 42 punts. I aquí li surten tres opcions.

Si guanya l'Alpicat, l'opció dels més racionals, mantindrà el liderat a quatre punts del Mataró, que li treurà el segon lloc al Manlleu i marxarà a tres punts. si guanya el Manlleu, segurament la pitjor de les combinacions, el líder seria encara el conjunt lleidetà però amb mataronins i manlleuencs a tan sols un punt per sota. El Mataró seria el que no pujaria.

I si empaten, l'opció més idealista pels que volen que el Mataró acabi primer, aleshores tots estarien separats per dos punts. Alpicat 44, Mataró 42 i Manlleu 40.

Tot això sense oblidar que per sota pressionen Taradell i Palafrugell. Equips que, si es guanya, quedaran encara per sota. Però que si es punxa podrien arribar a superar-los. Una opció que contemplaria un altre panorama.

Informa: F.Andrés/ J.Peñaranda