Final d'una temporada que pot ser històrica

L'última jornada de la temporada serà divertida a la Primera Estatal d'handbol. Si més no, pel CJH Mataró. En joc i té la tercera plaça, que seria històrica, però l'aposta li pot sortir malament i acabar... cinquè.

Ara per ara l'equip és quart. I abans de res el que ha de fer és guanyar el seu enfrontament a la pista del Sant Quirze, líder fins la setmana passada. Un Sant Quirze que per tornar-hi hauria de guanyar als mataronins i esperar que el Sarrià perdés. Tots dos conjunts però tenen les fases assegurades. El cert és que el Mataró en podria tenint prou empatant per aconseguir la tercera plaça. Necessita que La Roca no guanyi al Poblenou. Un equip que és quart per la cua.

Ara bé. L'empat és perillós perquè, de la mateixa manera que li podria suposar el tercer lloc, també podria significar-li perdre el quart i acabar cinquè. Això passaria si deixés escapar el triomf combinat amb una victòria del Sant Esteve Sesrovires. Tots dos es quedarien amb 39 punts però amb l'average perdut pels groc i negre. També hi ha una possibilitat més remota d'un triple empat entre la Roca, Mataró i Sant Esteve que passaria per una derrota vallesana, un empat mataroní i una victòria dels del Baix Llobregat. Aleshores, manaria el gol average general.

Sigui quin sigui el resultat, el Mataró ha millorat els registes de la temporada passada amb una plantilla feta a casa. Objectiu que tenia l'entitat. El matx es disputa dissabte a les 19h, en horari unificat.