Esport i gent gran, també per Nadal

Una bona part dels 350 usuaris del programa d'activitat física per la gent gran de Mataró han celebrat la festa de Nadal. Ho han fet amb una matinal que ha començat amb un escalfament i després una sessió d'estirament generals i mobilitat cervical, a càrrec de Ricard Langoyo. Un petit tastet de la feina que es fa durant l'any a les classes dels 17 grups distribuits per arreu de la ciutat.

Tradicionalment el perfil de l'usuari d'aquest programa és el d'una dona de més de 60 anys. Avui, com durant l'any, s'han vist pocs homes participar del Festival de Nadal.

I és que més enllà de fer esport i mantenir-se en forma, passar l'estona acompanyats i fer noves amistats també és un dels aspectes positius del programa esports i en

La regidora d'esports Marisa Merchan, present al tradicional festival de Nadal, ha destacat el paper que ha de jugar l'ajuntament per tal de poder garantir la pràctica esportiva a totes les franges d'edat. A part de les classes setmanals, els grups també participen en altres activitats durant l'any, com caminades, classes de tai chi o aigua gim!