Els minuts finals sentencien el Boet

El Mataró Parc Boet arribava a Esparraguera lleugeramant recuperat de les seves baixes i Alberto Peña podia disposar, si més no, de recanvis a la banqueta. I els taronges van fer un bon primer quart. 17 a 24, +7 de diferència, que mostrava les intencions dels mataronins. Però a partir d'aquí els tres quarts següents els va guanyar l'Esparraguera. Els dos primers, per 1 i 2 punts, respectivament, però l'últim per un 30 a 18 contundent. 

Tan que va servir perquè el signe del partit canviés i els boetistes es quedessin sense la victòria. Bo i la derrota, que Alberto Peña atribueix a un rival millor als darrers minuts, deixa de nou la sensació d'un Boet competent i difícil d'enfrontar. Així ho veu el tècnic de l'Esparraguera. El Boet va patir de primera mà el grna partit de Rubén Morales, autor de 26 punts, 14 rebots, 3 assistències, 3 recuperacions i 5 faltes rebudes i un total de 43 de valoració. Per part del Boet, Nic Moore amb 18 punts i 7 rebots va ser el més destacat. 

Al Boet no li queda altra que seguir treballant. El proper partit torna a ser contra un dels equips de part alta, l'Igualada, que té el mateix balanç que l'Esparreguera.