El sènior femení de l'Iluro HC més a prop de l'ascens

L’equip sènior femení  de l'Iluro Hockey Club ha guanyat el darrer cap de setmana la fase de sector per accedir a la fase d'ascens a 1a Divisió Espanyola. Hi ho ha fet de forma contundent, guanyant els tres duels davant el Hocket madrileny, el Mallorca i el Sant Vicenç del Raspeig per 3 a 0.  En una competició perfecte per l'entitat mataronina.

La fase d’ascens es disputarà entre el dijous 23 i el diumenge 25 de maig a les instal•lacions del Júnior. L’equip mataroní queda enquadrat al grup B, juntament amb el Complutense de Madrid, el Xaloc valencià i el Catalonia, equip al que l’Iluro ja va superar a la fase prèvia de sector. Un grup on eviten els 3 primers classificats de Catalunya i on volen certificar l’ascens a la

La competició la començaran el dijous a les 4 de la tarda davant el Xaloc valencià, divendres a les 2 del migdia jugaran contra el Complutense de Madrid i el dissabte a les 9 del matí contra el Catalonia. La final es jugarà el diumenge a la 1 del migdia.

L’equip infantil de hockey sala de l’Iluro Hockey Club ha fet història 

Històrica medalla de bronze per l’entitat classificava a l’equip pel campionat estatal després de fer ja un bon campionat català on quedava tercer, i després d’haver guanyat la fase de sector prèvia a l’Estatal. 

En el Campionat d’Espanya disputat al Palacio d’Or, d’Oropesa, els mataronins queien contra l’Atlètic Terrassa a les semifinals, per 2 a 5, i a la final de consolació derrotaven en els ‘shoot outs’ al Pozuelo per 2 a 0. Destacar el paper del porter Jaume Gomis, designat millor porter de la competició.