El Quadis CNM guanya pes a la selecció absoluta

El Quadis Mataró té cada vegada més presència a la selecció absoluta masculina de waterpolo.
L'equip mataroní, que tan bones temporades està fent durant els darrers campionats, està obtenint la recompensa a la bona feina, també de forma individual.
El pas dels joves valors per les seleccions inferiors, ara es tradueix amb protagonisme a la selecció espanyola absoluta.
Per afrontar el duel de la World League contra Ucraina, el seleccionador, David Martín, va convocar Mario Lloret i Marc Corbalan. El 2015 Corbalan ja havia estat amb la selecció absoluta, també en partit d'aquesta competició, aleshores contra Alemanya a les ordres de Gabi Hernàndez.

El porter Mario Lloret que el 2015 -sent porter del Poblenou- també va ser cridat per Gaby Henràndez , s'està acostumant ara a entrar a les convoctòries i sembla que parteix com a un dels porters que el seleccionador David Martín té en ment de cara al canvi generacional a la porteria estatal.
Pel porter argentoní del Quadis, aquesta múltiple presència mataronina és una demostració de la bona feina que es fa des de la capital del Maresme.

I la llista pot seguir ampliant-se amb la irrupció de Lluc Bertran que aquests dies també es troba a les ordres de David Martín al CAR de Sant Cugat en un grup de treball amb la mirada posada al 2024.

Aquestes dies Mario Lloret és el més veterà d'un grup on també hi ha Marc Corbalan i on Lluc Bertran és un dels més joves. Veurem quan d'ells estarà present a la convocatòria pel proper 12 de març per jugar contra Holanda a Castelló.