El Quadis CNM acaba quart a la Copa Catalunya

El Quadis Centre Natació Mataró ha acabat la final a 4 de la Copa Catalunya a la quarta plaça. En una competició que ha tingut la piscina Josep Vallès com a escenari de la final a 4.
Els mataronins s'enfrontaven al Sant Andreu, que havia perdut l'altre semifinal, davant el Sabadell. En un duel molt ajustat i amb alternatives en el marcador, els dos entrenadors van donar minuts a jugadors poc habituals.
Els dos equips van acabar notant la càrrega de partits i el triomf finalment va ser per l'equip barceloní per 8 gols a 9. El títol de campió era pel Barceloneta que guanyava al Sabadell de forma clara a la final, per 17 gols a 4.

I precisament el Barcelonet va ser l'equip que va derrotar als mataronins en el partit de semifinals, jugat el divendres al vespre. En un partit que acabava amb un clar 5 a 13.
El partit començava amb els mataronins per davant i el primer quart acabava amb 2 a 1 pels mataronins. Al segon quart els de Chus Martín capgiraven el marcador i situant-se amb un 3 a 5 al descans.

Els mariners seguien ampliant el marcador, deixant al final del tercer quart el resultat de 3 a 9.
Recordem que l'equip que dirigeix Beto Fernàndez va classificar-se per jugar aquesta final a 4 el dijous al vespre, guanyant en dues tandes de penals al CNB. Per tant en 3 dies ha disputat 3 partits, un fet que el permet seguir agafant forces de cara a les properes cites.