El Quadis CN Mataró torna a la competició amb dos partits

El Quadis Centre Natació Mataró té dos compromisos entre setmana. El primer demà a partir de dos quarts de sis de la tarda, enfrontant-se al Barcelona a la piscina olímpica del complex esportiu Joan Serra.

El Quadis, quart classificat, mesura les forces, amb el CN Barcelona, tercer classificat i que aspira a poder ocupar la segona posició, depenent dels resultats fins a finals de temporada.

L'endemà els mataronisn tindran un segon duel, en aquest cas a domicili de l'Atlètic Barceloneta. Per tant, després de dues setmanes sense competició en dos dies jugaran dos duels contra equips de la part alta. De totes maneres el tècnic arriba als dos partits amb tot l'equip i després d'haver pogut fer diverses sessions ja amb els jugadors que venen de disputar la fase de la world league.

Demà, després del partit també es podrà viure el primer dels dos partits que la Sirena jugarà contra la selecció de Xina. Ho fa en el marc de la segona edició del Challenge Women Espanya - Xina, en el que el combinat xinès s'enfronta als primers 3 equips de la lliga premaat femenina